Aperitiv stelute, inimioare din foietaj

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2018 | 2755 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, delicios, rapid, perfect pentru petrecerile copiilor.
Ies cam 2 tavi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat foietaj
  • 200 g carnati subtiri afumati
  • masline feliate negre si verzi
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • susan
  • forme de fursecuri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv stelute, inimioare din foietaj:

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam stelute, inimioare, etc.,cu ajutorul formelor pentru fursecuri/biscuiti. La jumatate din forme, le decupam mijlocul cu o forma rotunda.

Asezam formele aperitiv intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Lipim peste ele formele decupate. In mijlocul formelor asezam feliute de carnat, cascaval ras si felii de masline. Ungem formele pe margine cu ou si presaram seminte de susan.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Trebuie sa avem grija sa decupam forme la fel in numar egal.

2

Eu am decupat mijlocul cu un capacel de la sticlutele de esenta. :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv stelute, inimioare din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou